Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 kleine varkenshaasjes, elk ca. 175 g 1 grote sinaasappel 50 g zachte, gedroogde pruimen, in dunne reepjes 3 gemberbolletjes op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g basmatirijst en wilde rijst, gemengd 600 ml kokend water 2 sinaasappelen 1 el olijfolie, extra vergine 350 g varkensfilet[...]
Bron: allrecipes.nlZorg ervoor dat als je dit gerecht gaat klaarmaken alles voorgesneden klaar staat, dan kan je snel werken. De waterkastanjes geven er een lekkere "crunch"[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten 2 tl Indiase currypasta (pot 283 g) 1 teen knoflook (geperst) 1 sinaasappel (uitgeperst) 5 el olijfolie 1 varkenshaasje (ca. 250 g) 2 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g krieltjes 2 el olie 300 g varkenshaas 500 g witlof 2 sinaasappels (schoongeboend) 10 g peterselie (zakje 30 g) 2 el yoghurtmayonaise[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (iets kruimig) 6 el olijfolie 600 g witlof 2 sinaasappels (schoongeboend) 2 x 200 g varkenshaas 25 g boter 4 el[...]
Bron: ah.nlGevulde varkenshaasje Ingredienten: 1 varkenshaasje (250 gram) 1 mooie handsinaasappel 2 plakken brie 2 takjes oregano roomboter zout en peper bindtouw Snijdt[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZorg ervoor dat als je dit gerecht gaat klaarmaken alles voorgesneden klaar staat, dan kan je snel werken. De waterkastanjes geven er een lekkere "crunch" aan.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen voor het varkensvlees: 5 eetlepels balsamico azijn 2 limoenen, geraspt 1 citroen, geraspt 1 eetlepel vijfkruidenpoeder 350 gr varkenshaas, in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 6 varkenshaasjes 6 eetlepels honing 2 eetlepels cognac 6 eetlepels olijfolie 1/2 sinaasappel, geperst zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nl