Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
- één eendenborstfilet met huid per persoon Ik heb ontzettend lekkere eendenborst gehaald in Doornspijk op de Veluwe. Aan de Mezenbergerweg,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 4 varkenslendenstukken of varkenskarbonades, à circa 150 g, zonder vet 1 rode ui, grofgesneden 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 gr runderstooflappen of runderschenkel 2 e bakolie 2+1/2 eetl. Sichuanese chilipepertuinbonenpasta een stukje gember van 25 gr,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg varkenskarbonade en varkenslappen (zo de helft van elk) 3 e rijstwijn of droge sherry 3 cm plakjes gember 1 ui, fijn 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 wild zwijn medaillons (Sligro) 2 el witte suiker 1 steranijs 1 kruidnagel 1 klein stukje gember, in plakjes 1/2 kaneelstok 1/2 zoethout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie 1/2 ui Kip 2 filets ½ stuk AH tofu naturel 2 teentjes knoflook ½ theelepel nootmuskaat 3 cm verse gember 1 theelepel laos[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie 1/2 ui Kip 2 filets ½ stuk AH tofu naturel 2 teentjes knoflook ½ theelepel nootmuskaat 3 cm verse gember 1 theelepel laos[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 1 gele paprika ? 2 lente-ui ? gemberwortel (stukje van 1 a 2 cm.) ? 150 g groene asperges mini indien verkrijgbaar) ? 1 eetlepel rijstwijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe krijgen het al druk genoeg met de Kerstmaaltijd. Dus nu een heel makkelijk en smakelijk recept, 10 minuten werk en 2 uur stoven, en wat over is vriezen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl