Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten 4 ribeye steaks (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 eetlepels wittewijnazijn 1 eetlepel dragon (potje 7 g) 125 g boter 3 eetlepels olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten een hand gemengde verse kruiden (zoals dille of bladpeterselie of bieslook, grof gehakt) 100 ml melk 600 g gehakt half-om-half 1 groot ei 75[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappelen (kruimig, geschild) 1/2 knolselderij (geschild) 2 schaaltjes biefstuk (a 2 stuks) 1 pakje serranoham (80 g) 1 bekertje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen iets kruimig 2 kippenbouillontabletten 2 zakken soepgroenten (a 250 g) 1 schaal kipfilets ((320 g), in 8 stukken) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 knolselderij (van ca. 800 g) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 50 g snelkook zilvervliesrijst 1 pot vleesfond (380 ml) 2 x 225 g[...]
Bron: ah.nlPasen vandaag en traditioneel wordt dan lam geserveerd. Wel ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en kies voor... eend! Eend en zoet gaan goed samen. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlM'n koffers staan gepakt. Vandaag ga ik voor een week op vakantie naar de Ardennen. (Zonder man en kids) Een week lang ga ik Joodse feesten vieren o.a. ;[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie zandtaartdeeg met kruiden, waarbij 30 g van de bloem is vervangen door broodkruim Voor de rundvlees-kastanjevulling 12[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 150 g vers volkoren broodkruim 1 eetl. venkelzaad 6 flinke takjes tijm 3 eetl. olijfolie 2 eetl. halfvolle melk 1¼ kg rosbief,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 el grove mosterd 50 g boter 2 tenen knoflook 2 winterpeen 1 knolselderij 1 vleesbouillontablet 1 fles bier (op[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 350 ml volle rode wijn 1 pot wildfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 50 g boter 250 g sjalotten (gepeld en gehalveerd) 3 cm verse[...]
Bron: ah.nl