Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Sinds een jaar probeer ik in ieder geval één keer per week vegetarisch te koken. Nou is het natuurlijk makkelijk om recepten te maken zonder vlees of vis, maar[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl olijfolie 1/2 ui, dungesneden 1 sjalot, fijngehakt 1 teentje knoflook, gepeld en fijngehakt 1 eetl tomatenpurée 225ml[...]
Bron: allrecipes.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAlbondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus) De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje. Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 500 g biefstuk 2 eetlepels olie 50 g gerookte spekreepjes 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (gesnipperd) 750 g tomaten ((roma), ontveld[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 3 rijpe tomaten 2 teentjes knoflook 60 g blanke amandelen 1 kg konijnenbouten 5 eetlepels olijfolie zout en peper 2[...]
Bron: ah.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAlbondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus) De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje. Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlNiks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlNaast mijn enorme kookboekenverzameling is het internet een fijne inspiratiebron voor nieuwe recepten. Een tijdje geleden ontdekte ik het blog van een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen 75 g in blokjes gesneden vet gerookt spek 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg sudderlappen of braadlappen boter of margarine, naar smaak water, zoveel als nodig 1 ui, gesnipperd 1 tomaat, in stukjes 1[...]
Bron: allrecipes.nl