Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Een tijdje geleden heb ik een prachtig Perzisch kookboek gekocht. Wel in het Engels, dus het kost even wat meer moeite. Omdat het één van mijn favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen lekker kippetje uit Delicious nummer 2 van dit jaar. Suggestie in het recept was om aardappelen mee te koken in de stoofpot, maar het duurde erg lang[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beLamsshoarma is een favoriet bij ons thuis, de kruiden die je er automatisch bijkrijgt bij de slagers daarentegen niet. Ik proef vaak veel kaneel, kerrie of[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 4 rode uien 1 el zonnebloemolie 1 tl chilipeper (uit molen) 2 kruidnagels 1 kaneelstokje 50 ml rodewijnazijn 50 g suiker 2 saucijzen 300 g[...]
Bron: ah.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen Label Rouge kip werd gisteren nadat deze ingesmeerd was met een kruidenmengsel gebraden in de oven met veel gele paprika's en knoflook (Lautrec, prachtige[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 4 -6 porties 1 kilo varkensfilet (één stuk) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel azijn Scheutje worcestersaus Peper en zout 50 gram[...]
Bron: allrecipes.nlNet kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten 4 eendenborstfilets 2 eetlepels Dijon mosterd 150 ml droge witte wijn 2 eetlepels witte-wijnazijn 4 kruidnagels 1 kaneelstokje 2 cm verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 varkensrollade (500 g) 75 g boter 1 ui (gesnipperd) 3 goudreinetten (geschild) 2 appels (Granny Smith, geschild) 4 el rozijnen 3[...]
Bron: ah.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl