Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ken Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaaltje kipfilethaasjes (ca. 350 g) 5 eetlepels teriyaki marinade (fles a 250 ml) 3 groene paprika's 1 bakje oesterzwammen (150 g) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak meergranenrijst (275 g) 3 el olie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 schaal biefstuk ((2 stuks ca. 325 g), in reepjes) 1 ui (in halve[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 scharrelkip ((1.4 kg) op kamertemperatuur) 3 perssinaasappels (schoongeboend) 1 bakje tijm ((15 g) alleen de blaadjes) 5 el olijfolie 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stukken rosbief (a ca. 600 g) 3 eetlepels vloeibare boter (of gesmolten boter) grofgemalen zwarte peper 250 ml slagroom 6 eetlepels[...]
Bron: ah.nlWat een lekker recept deze Aziatische biefreepjes met oestersaus. Het is een roerbakgerecht met reepjes biefstuk, ui, aubergine, oesterzwammen en taugé. De[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen Voldoende lamsvlees of een bout genoeg voor 4 personen of evt. meer. Hulpmiddelen Braadpan, + oven Voorbereiding Lamsvlees marineren in rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 10 oktober dit lekkere kipgerecht maar weer eens gegeten. nu met oesterzwammen gebakken in boter met Provençaalse kruiden.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]
Bron: allrecipes.nlEr zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comKen Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl