Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Gisteren aten we een lekkere snelle Indiase curry. In de pan bakte ik knoflook en gember aan in wat boter. Vervolgens blokjes kipfilet erbij. Op smaak[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen potje zwarte bonensaus van de toko, 2 kipfilets, een gele paprika, ui, cashewnoten en gebroken sperziebonen uit de vriezer. Kook rijst zoals je dat gewend[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comVan de nasi konden we deze week nog een keer eten: altijd makkelijk op de dagen dat we allebei werken. Maar we aten ook nog een recept van het Ministerie van[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comZo nu en dan komt het voor dat een maaltijd mislukt. Afgelopen maandag bijvoorbeeld. Ik dacht met wat groenten (aubergine, prei, tomaat, wortel en ui) een[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comVoor bijzonder gezelschap. Voor 2 personen: één varkenshaas in de lengte gehalveerd, ingesmeerd met mosterd, het dunne eind naar binnen gevouwen en in[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk kom graag in de toko aan de Nieuwe Rijn in Leiden. Het is er niet één zoals je die kunt vinden in de grote steden. Het is een klein, overvol winkeltje met[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen broodje shoarma is nog steeds 's nachts, na het stappen, het allerlekkerst vind ik. Maar ook in het weekend staat het wel eens op tafel. Ik kruidde[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen gewone Hollandse bal kan soms zo ontzettend lekker zijn! Bij de avondmaaltijd of een boterham.. ik maak er mensen gelukkig mee!
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comKoop goede karbonades, biologisch vlees smaakt echt naar vlees en is dus niet alleen gezonder, diervriendelijker, ook lekkerder. Bak de karbonades aan in wat[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk maak vaker varkensvlees met hoisinsaus Blijft een lekkere combinate. Deze maakte ik iets meer kidsproof: wel een knoflookje en een uitje, wat minder peper.[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comOp het afscheidsfeestje van vriendin S. drukte vriendin P. me haar recept in de hand. Met daarbij de complimenten voor mijn weblog. Erg leuk om te horen! En[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIn de categorie "Maaltijden van Derden" vind ik de pakjes en zakjes van Patak lekker. Indiaas dus. Ik maakte de tikka masala met yoghurt. We aten er gele[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDraadjesvlees. Zoiets waar je je aan waagt met het gerecht van je moeder in je achterhoofd. En in mijn geval is dat een uitdaging. Vroeger vond ik het niet[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk geef toe dat het er niet direct ontzettend smakelijk uit ziet. Sterker nog, de associatie met maden komt steeds in me op. Toch ben ik er hartstikke trots[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen heerlijk, eenvoudig recept. Het enige wat nodig is, is tijd, een hele (biologische) kip, boter, knoflook, rozemarijn, zout en peper. Verwarm de oven voor[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk ben opgegroeid met 'droge worst', in Groningen, als half-Fries. Nu ik in het westen van het land woon neemt mijn moeder regelmatig worst mee van de[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comBak de karbonades aan in boter of olie, voeg de ui en knoflook toe en bak de karbonades even om tot ze een mooi kleurtje beginnen te krijgen. Voeg vervolgens[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comToen ik gisteren over de markt liep kon ik de verleiding niet weerstaan even bij de islamitische slager "Meltem" binnen te lopen. We hebben meerdere Turkse[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com