Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Slim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 1 fazant (ca. 1200 g, poelier) 75 g boter ½ ui ½ rode peper 1½ tomaat 50 g blanke amandelen 1 teen knoflook 25 g rozijnen 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 kipdrumsticks zout en versgemalen peper 1 ui 4 eetlepels olijfolie 2 dl tomatenblokjes (blik 400 g) 1 dl droge witte wijn ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje garneeramandelen ((55 g), grofgehakt) 2 x 2 stuks haas- of ribkarbonades 2 el olie 2 tenen knoflook (fijngehakt) 300 g pitloze witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 romatomaten 4 tenen knoflook 1 kg kippenpoten zonder rugstuk 80 g boter (op kamertemperatuur) 90 g geroosterde amandelen 2 el[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe kerst is weer voorbij. Er is uitgebreid getafeld en alle buikjes zijn weer rond gegeten. Zo rond, dat velen onder ons het goede voornemen hebben om de[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is internet toch mooi. Dit recept sprong vrij rap van een Texaans blog naar allerlei andere foodblogs, waaronder een Australisch blog waar ik het oppikte.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl