Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten 300 g rijst 350 g spruitjes (schoongemaakt) 2 x 100 g bacon 1 tl kerriepoeder 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 schaal taugé (250 g) 3[...]
Bron: ah.nlThema van de maand van de nieuwe Allerhande is "Verrassend Hollands". Hollandser dan spruitjes en speklapjes kun je het bijna niet krijgen! Maar door de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl4 kipfilets, 150 gr ontbijtspek, mosterd, bak&braad, port, honing, gesnipperd uitje Snijd de kipfilets in grove stukken en haal de zenen en pezen en vetjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr geschilde aardappelen. 500 gr spruitjes 3 dl melk zout, peper, nootmuskaat 40 gr margarine 30 gr bloem 2 dl bouillon 3 preien 200 gr[...]
Bron: smulweb.nl4 grote ongepaneerde varkensschnitzels 200 gram half-om-half gehakt 1 theelepel gehaktkruiden 3 lente-/bosuitjes in ringetjes 1 losgeklopt ei 2 eetlepels grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 Wildzwijn steaks Wildkruiden en peper Zout Olie Pot cranberry (veenbessen) compote Pot wildfond Kookroom Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800gr spruitjes,640 gr aardappelen,1500 ml bouillon,480gr kalfslapjes,zout,peper,1 kl olie,1 ui 1 eetl maïzena,250ml magere[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eendenborstfilets (a 300 g) gemalen piment 3 stevige appels (Elstar Braeburn) 3 el sherryazijn (of appelazijn) 3 el appelstroop 1 tl verse[...]
Bron: ah.nlAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 varkensrollade van 700 gram (ongekruid) van bio- of scharrelvarken 1 grote ui 4 ontpitte dadels 2 kleine takjes verse tijm 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend) 2 x 250 g spruitjes (schoongemaakt (zak 350 gram)) 50 g boter 300 g biefstuk 1 ui (gesnipperd) 125 ml[...]
Bron: ah.nl