Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 92 recepten
voor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 200 g gerookte spekblokjes 1 eetl. arachideolie of zonnebloemolie 4 schouderkarbonades 1 ui, gesnipperd 1 kleine winterwortel, in plakjes zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo bieflappen of sucade 2 el olijfolie 3 grote wortels (in blokken) 2 uien (in halve ringen) 3 grote vastkokende aardappels (stukken) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 of 2 eetlepels olijfolie 750 gr sudderlapjes, in stukjes gesneden 1 ui, geschild en in blokjes 2 teentjes knoflook, geperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 60 gr boter 200 gr spek, in blokjes gesneden 4 uien, gehakt 2 kg runderstoofvlees 40 gr witte bloem 1 fles rode wijn uit de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g runderbiefstuk of -stoofvlees, zonder vet en in blokken van 5 cm gesneden 2 teentjes knoflook, gehalveerd 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]
Bron: allrecipes.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade- of riblappen 3 teentjes knoflook (fijn) 3 laurierblaadjes Zeezout Zwarte peper 2 t knoflookpoeder 750 ml droge rode wijn 2[...]
Bron: smulweb.nl