recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder pastinaak pandan rijst

Gevonden 106 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Karbonades met bruin bier

Thuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Varkenshaas met rabarber en gember

voor 4 personen 700 g varkenshaas, 100 g spekjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels olie, 1 bouillonblokje, 1 eetlepel bruine suiker, 2 dl bier, 1 kg[...]

Bron: smulweb.nl
Malse spareribs

Ingrediënten Porties : 8 220 gr bruine basterdsuiker 50 gr kruidenmix fajita (van b.v. Casa Fiesta®) 2 eetlepels paprikapoeder 2 spareribs (elk met ong.[...]

Bron: allrecipes.nl
Gegrilde kip in biermarinade

Ingrediënten Porties : 5 8 pakjes (5 gram) sazonkruiden met koriander (verkrijgbaar bij de toko) 1 eetlepel gemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Karbonade in biermarinade

Ingrediënten Porties : 8 1 blikje of flesje (350 ml) bier 1 eetlepel rode wijnazijn 45 ml donkere maïssiroop (of glucosestroop) 30 ml mosterd 4 grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkenspoot

Ingrediënten Porties : 4 2 varkenspoten 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel zout 1 eetlepel komijn 250 ml water of light bier, kokend heet 250 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Steak & ale pie met champignons

Ingrediënten Porties : 8 500 gr runderstoofvlees, in blokjes 1 ui, in stukjes gesneden 1 blikje (donker) bier 2 fijngesneden teentjes knoflook 1/2[...]

Bron: allrecipes.nl
Chinese bier eend

voor 6 personen 1 eend van 2-2+1/2 kg, van overtollige vet ontdaan en in 3 cm breed stukjes gehakt orgaanvlees van eend, in stukjes gehakt (hart, maag, lever,[...]

Bron: smulweb.nl
Spare ribs uit de oven

Ingrediënten Porties : 5 1 (330 ml) blikje of flesje bier 350 ml water 1 eetlepel zout 3 eetlepels plantaardige olie 2,25 kg varkens spareribs 1 eetlepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Russische runderpot

voor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]

Bron: smulweb.nl
Draadjesvlees op z`n Vlaams

voor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensvlees

600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]

Bron: smulweb.nl
Runderstoofschotel met bier en[...]

Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoof met bier en krieltjes

Ingrediënten 2 el bloem 1000 g runderriblappen 2 uien 75 g boter 4 stengels bleekselderij 250 g winterpenen 2 tenen knoflook 330 ml bruin kasteelbier[...]

Bron: ah.nl
Kalkoen met bier en paddestoelen

voor 4 personen 2 grote Elstar appels 1 fles zwaar bier, naar keuze 75 gr. boter 500 gr. kalkoenfilet Kaneel 2 knoflooktenen Kruidnagel, gemalen 250 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensrollade met dadel- en uiensaus en tijm

voor 4 personen 1 varkensrollade van 700 gram (ongekruid) van bio- of scharrelvarken 1 grote ui 4 ontpitte dadels 2 kleine takjes verse tijm 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Draadjesvlees

Deze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy