Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
voor 4 personen 250 g meergranenrijst (Lassie) zout 650 g panklare snijbonen 2½ el Bakken & Braden vloeibaar peper 4 biologische ribkarbonades 1 pot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 4 Haaskarbonades ? 2 bolletjes mozzarellakaasje (a 125 g) ? 30 g boter (of margarine) ? 4 eetlepels tomatentapenade (zongedroogde) ? snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 x Spaanse pepers, zonder zaadjes of fijngehakt 2 el tomatenpuree zout en versgemalen peper 4 x rijpe trostomaten, fijngehakt 4 x schouder-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 grote schouderkarbonades zonder bot 5 lenteuitjes 6 plakjes verse gember 6 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels pale medium dry sherry 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonaden VOOR PANEER LAAG: 5-6 e maïzena 1 t zout 2 t chilipoeder geklutst ei keukenpapier voor ontvetten VOOR MARINADE: 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonade 4 e chutney 1 e honing 1 e mosterd 1 t aromat 1 t kerriepoeder zout Bereidingswijze 1. Breng karbonade op smaak met zout.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonade 4 e chutney 1 e honing 1 e mosterd 1 t aromat 1 t kerriepoeder zout Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 KARBONADES 3 DECILITER APPELSAP 1 DECILITER ROOM 200 GRAM CHAMPIGNONS, in plakjes 1 UI, gesnipperd 2 TEENTJES KNOFLOOK, uitgeperst 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 4 personen 4 schouderkarbonades 1 broccoli (± 500) 3 sjalotjes, fijngesnipperd 1 kleine appel (zoet) 1 dl room 2 eetl currypoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouder-of halskarbonades boter (of reuzel) peper en zout, versgemalen Chutney olie 1 ui in ringen 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 1/2[...]
Bron: smulweb.nl