Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten 100 g witte bonen (pak a 500 g) 1 sjalot (in stukken) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 2 schaaltjes lamsracks (a ca. 400 g) 12 snijbonen 16[...]
Bron: ah.nl500 gram lamsgehakt, 42.5 koftekruiden van Knorr uit een zakje, 1 theeglas water, 2 el olijfolie,voor de saus; 2 tenen knoflook, 2 rode uien, 2 puntpaprika`s,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 theel. komijn 1 theel. korianderzaad 1/2 theel. zwart mosterdzaad 4 kardemompeulen, alleen het zaad 1 theel. venkelzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 eendenborsten (filets de canette) peper, zout 200 gr. Puy linzen 80 gr. mager rookspek, in kleine blokjes 50 gr. winterwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 1 tl kerriepoeder 2½ blik linzen ((a 400 g), afgespoeld) 1 rode ui (fijngesnipperd) 1 bakje platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g linzen 2 eetlepels olijfolie 100 g gerookte spekblokjes 1 grote ui (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel (500 g), schoongeboend) 3 el olijfolie 2 el azijn 2 x 300 g sperziebonen 1 blik linzen ((310 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 50 g gerookte spekblokjes 1 konijn (in delen) 1 el verse tijmblaadjes 100 g winterwortel (in kleine stukjes) 1 ui (gesnipperd) 2[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat een heerlijke smaakcombinatie was deze eenpansschotel; lamsworstjes met linzen, veel knoflook, ui en zoete puntpaprika. Met Turks brood erbij en een frisse[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEn daar is er weer zo een, zo'n moment waarop je echt geen boodschappen kunt gaan doen omdat het geld simpelweg op is. Dan wordt het tijd om de keukenkastjes[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen bonenburger is wel leuk maar je moet het goed gepland hebben. Bonen weken, bonen koken,... het duurt lang (of bonen uit blik gebruiken maar die heb ik[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 2 grote uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, in dunne plakjes 350 g wortels, geschrapt en in kleine blokjes 1 grote venkelknol, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 fazanten, à circa 900 g ½ sinaasappel, gehalveerd 1 ui, in vieren gesneden 4 tl dijonmosterd 4 takjes verse salie 4 plakjes[...]
Bron: allrecipes.nl