Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTraditionele gehaktballetjes uit Noord-Catalonië, de Roussillon, in het zuiden van Frankrijk. Boles de picolat is Catalaans voor balletjes van gehakt die[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGrieks gestoofd rundvlees Heus, ik heb me ertegen verzet. Het aller- allerlaatste wat ik kocht was een Benriner mandoline, daar was nog net een klein plekje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend schreef Marjoleine de Vos in de NRC dat Franse dames haar vroegen: Et vous? 'Wat hebt u in Nederland nu voor een typerend gerecht?' Daar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk maakte al eerder char siu, maar dat was met schouderkarbonades .. Dit recept met procureur aan een stuk is minder bewerkelijk en heel lekker. Bereiden ca.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEendenborst met soja, paksoi en sinaasappel Ingrediënten 3 tamme eendenborst 2 el sojasaus 2 el oestersaus 4 stronkjes mini paksoi of anders gewone paksoi 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKweeperen liggen nu volop bij de ‘Turkse’ winkels. Dat herinnerde mij aan dit gerecht dat ik ooit op Kreta at. Ingrediënten voor 6 personen: 1 kg[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl