Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Lamsgehakt rul bakken, voeg er lekker ras el hanout kruiden aan toe & maak op smaak met peper & zout. Maak hummus, bijvoorbeeld volgens het recept van[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 citroen, geschild en uitgeperst 2 eetlepels fijngesneden verse oregano 2 tenen knoflook, fijngehakt snufje zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 fles granaatappelsap (koelvers) 1 hele kip ((1.4 kg), op kamertemperatuur) 100 g boter 1 tl kardemompoeder ½ tl gemalen kaneel 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 persmandarijnen (schoongeboend) 240 ml granaatappelsap 20 ml honing 2 tl zonnebloemolie 4 tl venkelzaad 4 parelhoenbouten 4 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: - 8 kippendijen, zonder vel en zonder bot - 1 el plantaardige olie om in te bakken Voor de marinade: - 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 8 kippendijen, zonder vel en zonder bot - 1 el plantaardige olie om in te bakken Voor de marinade: - 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDeze kleurrijke maaltijd kregen we onlangs geserveerd bij familie en dat smaakte zo lekker dat ik 'm in een iets andere versie zelf heb gemaakt heb. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen tijdje geleden las ik een geweldige roman van een Perzische schrijfster. Het boek gaat over 3 zussen uit Iran die in een klein dorpje in Ierland een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb al een tijdje niets meer van de Hairy Bikers gemaakt, dus daar werd het weer eens hoog tijd voor. Het zijn deze Marokkaanse gehaktballetjes in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWe hadden nog een mooi stuk naborst in de vriezer liggen, maar wat te doen met naborst.... Na wat speurwerk op internet en in de boeken kwamen we erachter dat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl