Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Hij at de Spicy Big Tray Chicken vier keer in een paar weken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlComfort food, voor een blue monday of een andere blue day. Een giga kipnugget, maar dan anders. Ingrediënten: 4 kipfilets 40g gepelde hazelnoten 25g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vers vleesafdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam blijkt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel populair in Trinidad deze donkerbruin gelakte kip met een heerlijke oester-chili-limoen dipsaus. Ingrediënten: 1,2 à 1,5 kilo kippenbouten en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Mexicaanse tinga de pollo is makkelijk te maken en heel anders dan de bekende tortilla's met gehakt. Het 'shredden', het uit elkaar rafelen van de kip met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet originele recept komt uit Mantsjoerije en is gebaseerd op een 'geheim' ingrediënt dat de meesten wel in hun keukenkastje hebben staan; ketchup. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 scharrelkipfilets (liefst met vel) 500 gr nieuwe aardappelen, schoongeboend 200 gr tuinbonen, geblancheerd, dubbelgedopt 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de gehaktballen: 750 g rundergehakt 250 g varkensgehakt 185 g gehakte sjalot, gebakken in een beetje olie 2 scheuten extra vergine olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTraditionele gehaktballetjes uit Noord-Catalonië, de Roussillon, in het zuiden van Frankrijk. Boles de picolat is Catalaans voor balletjes van gehakt die[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl