Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 6 personen Bestel bij uw slager een mooie verse lamsbout van ca. 2 kilo. 75 gr. roomboter ca. 6 eetl.olijfolie 10 sjalotten 6 teentjes knoflook ca. 250[...]
Bron: smulweb.nlRoerbakschotel Ossenhaas met Champignons en Basilicum Dit gerecht kwam ik tegen op internet en het zag er zo lekker uit Dus meegenomen en hier op het bloggie[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlRoerbakschotel Ossenhaas met Champignons en Basilicum Dit gerecht kwam ik tegen op internet en het zag er zo lekker uit Dus meegenomen en hier op het bloggie[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZoals beloofd in de vorige blog het recept van de heerlijke: Gestoofde kip met sjalotten-kastanjesaus Recept voor 6 personen Benodigdheden: 1 kilo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 4 el olijfolie 900 g aardappelpartjes 200 g verse doperwten (koelvers) 350 g haricots verts 4 biefstukken (op kamertemperatuur) 1 sjalot 3[...]
Bron: ah.nlVan het weekend heb ik een lekkere curry gemaakt. In het weekend heb ik de tijd dus dan neem ik het er ook van en sta ik wat langer in de keuken. Het resultaat[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlOw mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlvoor 1 personen 1 eetl. vloeibare honing; 50 ml sojasaus; 50 ml droge sherry; mespuntje gemberpoeder of geraspte gemberwortel; 1 teentje knoflook, geperst;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (in blokken van 2x2cm) (versgemalen) peper en zout 50 gr boter 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 Spaans pepertje (fijngesneden)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 beenhammetjes 1 liter groente-of kippenbouillon 2 borrelglazen Amerikaanse (bourbon) whiskey 8 eetlepels zonnebloemolie 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 eendenborsten (filets de canette) peper, zout 200 gr. Puy linzen 80 gr. mager rookspek, in kleine blokjes 50 gr. winterwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g witte bonen (pak a 500 g) 1 sjalot (in stukken) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 2 schaaltjes lamsracks (a ca. 400 g) 12 snijbonen 16[...]
Bron: ah.nlScaloppine di maiale all'arancia Dit is weer zo'n simpel Italiaans gerecht, gemakkelijk en snel te maken en heel apart en lekker door de sinaasappel.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTijdens mijn vakantie in Ierland heb ik het genoegen gehad regelmatig in een pub te eten. De ambiance was overal fantastisch en gezelligheid alom. De Ieren[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beParmaham, wat mij betreft een van de lekkerste rauwe hammen die er bestaan, zacht, niet te droog, matig gezouten. Voor zover bekend werden zo 500 v. C. de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl