recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder winterpeen knoflook courgette

Gevonden 49 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Italiaanse gehaktballetjes van zalm met[...]

Een simpel recept met net even iets extra’s. Eet ze bij een romige pasta, of gewoon in plaats van een gewone gehaktbal. Omdat er maar weinig ingrediënten[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Varkensschnitzel met rauwe ham

Ingrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]

Bron: ah.nl
In parmaham gerolde soepstengels met kaassaus

Ingrediënten Porties : 6 25 gr boter 1 eetlepel gewone bloem 200 ml melk 150 gr redelijk stevige kaas, zoals Asiago of Gruyere, in blokjes 3 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]

Bron: smulweb.nl
Saltimbocca a la Romana (Kalfsoesters als in[...]

Op het afscheidsfeestje van vriendin S. drukte vriendin P. me haar recept in de hand. Met daarbij de complimenten voor mijn weblog. Erg leuk om te horen! En[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Soort van Saltimbocca maar dan anders

Vleesrolletjes, variatie op recept in foodies magazine van september. Ik gebruikte ordinaire schnitzels ipv kalfsoesters en oregano ipv salie. Saltimbocca[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Fazant Wellington geserveerd met porcini

voor 4 personen 4 stuk(s) bladerdeeg 250 gram champignons 1 stuk(s) eigeel 2 stuk(s) fazantenfilet 1 stuk(s) peper zout 5 stuk(s) plakjes parmeham 1[...]

Bron: smulweb.nl
Saltimbocca van verse kabeljauw filet en[...]

voor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 4 plakken parmaham (= prosciutto) 2 citroenen 6 salie blaadjes Vers gemalen zwarte peper Zeezout Olijfolie[...]

Bron: smulweb.nl
Saltimbocca

voor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]

Bron: smulweb.nl
Parmaham gevuld met Boursin en overgoten met[...]

voor 4 personen

Bron: smulweb.nl
Saltimbocca van het varken

voor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington (2)

Bij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Saltimbocca van vis op gestoofde zuurkool

Ik had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Ossobuco

Ossobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]

Bron: tatzeltje.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy