Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (350 gr per stuk) 75 gr honing 4 gr gemengde kruiden (kerrie, gember, komijn, koriander, roze peper,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g kalfslever, schoongemaakt 2 grote sinaasappelen 400 g rigatoni, penne of andere pasta 250 g broccoli, in stukken van 2,5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 theel. balsamico- of rodewijnazijn 4 magere lamsschijven, vetrandjes verwijderd 2 theel. zwarte peperkorrels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 75 gr pruimen, grof gesneden 25 gr krenten 2 eetlepels crème de cassis 1 1/2 eetlepel verse rozemarijn, fijngesneden 1 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2½ dl sinaasappelsap 3 eetl. balsamicoazijn of rode wijnazijn 4 halve kipfilets, elk van 100 g ¼ theel. zout ⅛ theel. zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 16 varkenskrabbetjes Voor de marinade: 2 el sesamolie, 2 tenen knoflook gesnipperd, 1 kleine uit fijngesnipperd, 1 spaanse peper fijngesneden,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 varkenskrabbetjes Voor de marinade: 2 el sesamolie, 2 tenen knoflook gesnipperd, 1 kleine uit fijngesnipperd, 1 spaanse peper fijngesneden,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 aubergine (in de lengte in plakken) 1 courgette (in de lengte in plakken) 4 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl paprikapoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine oranje pompoen (schoongeboend) 8 drumsticks 1 el korianderzaadjes (fijngestampt) 5 el olijfolie 75 g rucola (fijngehakt) 1 el[...]
Bron: ah.nlEen tijdje geleden heb ik een prachtig Perzisch kookboek gekocht. Wel in het Engels, dus het kost even wat meer moeite. Omdat het één van mijn favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 halve kipfilets (of andere kipdelen) 25 gram braadboter zout en peper evt wat extra kruiden Voor de tomatenjam: 2 eetl. zongedroogde tomaten[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht heb ik inmiddels al een paar keer gemaakt: heerlijk! In plaats van sojasaus gebruik ik regelmatig coconut aminos. Het is minder zout dan sojasaus[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com