Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 300 recepten
Ik had weer eens zin in lamsvlees. De recepten die ik tot nu toe had geprobeerd waren zonder meer erg lekker, maar ook bewerkelijk. Maar dit recept staat in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 kg uitgebeende varkensbout (braadstuk) 6 eetlepels honing 4 eetlepels Franse mosterd 2 eetlepels ciderazijn 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 2 lamscarrés, schoongemaakt - 4 eetlepels Patak`s Madras Kruidenpasta - 2 eetlepels plantaardige olie - Handvol muntblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlWe ontdekten nog een voorraadje bier in de kelder. En aangezien er bij ons in de winter bijna geen bier gedronken wordt, besloten we er mee te gaan koken. Ik[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. sesamolie 1 eetl. citroensap 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 3 eetl. munt, fijngesneden 350 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 100 ml medium dry sherry 5 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml) 2 el vloeibare honing 400 g broccoli (in kleine roosjes) 5 el zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 het sap van 1 limoen 1 flesje (330 ml) bier, bijv. Corona 1 theelepel honing 3 eetlepels verse koriander, fijngesneden zout en[...]
Bron: allrecipes.nl