Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakje Spekrepen Natuur of Gerookt van HERTA 1 in stukken gesneden kip (of 6 in 2 gesneden kippebilletjes) 500 g klein witloof (ongeveer 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bakje Spekrepen Natuur of Gerookt van HERTA 1 in stukken gesneden kip (of 6 in 2 gesneden kippebilletjes) 500 g klein witloof (ongeveer 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlBij de meeste huishoudens is het woensdag gehaktdag. Bij mij in de keuken niet, want op woensdag heb ik wat minder tijd om het avondmaal te bereiden. Dan zoek[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 800 g runderbraadlappen (biologisch) 50 g boter 4 el olie 2 el bloem 200 ml rode wijn 6 jeneverbessen 2 laurierblaadjes (zakje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 3 struikjes witlof ((ca. 650 g), in de lengte gehalveerd) 1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 2 beschuiten (verkruimeld) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 ribkarbonades 2 citroenen 2 el bloem 1 ei 6 el paneermeel 2 el olijfolie 25 g boter 4 takjes platte peterselie zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen (kruimig) 500 ml halfvolle melk 75 g boter 300 g rundergehakt 1 ei 3 el chilisaus 2 tl gemalen koriander 2 tl gemberpoeder[...]
Bron: ah.nlIk heb dit recept uit een van mijn kookboeken en wij vinden het beiden erg lekker. Ik vindt het het lekkerst met brood erbij om lekker in de saus te dopen, Kip[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEnige tijd geleden stuurde onze vriend Peter een recept naar mij op, speciaal voor Marsepein en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ik beloofde hem dat ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGehaktballetjes laten zich over het algemeen beroerd fotograferen, maar gehaktballen in biersaus maken pas echt een slecht plaatje. Het lukt me gewoon niet om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPure beauty. Pure GUINNESS®. Wist u dat de trots van Ierland, het bier Guinness, niet voor vegetariërs is? Google het merk maar eens; het zwarte bier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl