Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Een verrassend lekkere Siciliaanse ovenstoofschotel van magere runderlappen, tomaten, aubergine, bleekselderij, olijven en kappertjes. Het stoofgerecht wordt[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 600 g aardappelen (kruimig, geschild) 1/2 knolselderij (geschild) 2 schaaltjes biefstuk (a 2 stuks) 1 pakje serranoham (80 g) 1 bekertje[...]
Bron: ah.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 500 g kastanjechampignons 2 rode uien 2 tenen knoflook 20 g Italiaanse kruidenmix (bakje) 50 g boter 600 g rosbief (stuk, op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 ml volle rode wijn 1 pot wildfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 50 g boter 250 g sjalotten (gepeld en gehalveerd) 3 cm verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 pak risottorijst (a 500 g) 1 zak spinazie (300 g) 125 g belegen Goudse kaas (gemalen (zakje a 175 g)) 1 bosuitje (zakje a 3 stuks) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bouillontabletten 1 ui 10 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (pak a 500 g) 100 g geraspte kaas (zak a 300 g) 1/4 zakje verse tijm (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak risotto funghi (275 g) 600 g broccoli (in roosjes) 1 schaal filetlapjes (a la minute (350 g)) 3 eetlepels olijfolie 2 ansjovisfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper 200 g risottorijst 1 pot gevogeltefond (380 ml) zout ½ eetlepel grofgemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 teentjes knoflook 5 eetlepels boter 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 300 g) 500 ml tomatensaus (sugo traditionale (fles 690 g))[...]
Bron: ah.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Ierse biefstukken sap en rasp van 1 sinaasappel versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 eetlepel olie 1 grote teen knoflook, fijngehakt 1 kleine ui, zeer fijngesneden 370 gr ongekookte risottorijst 1,5 l[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 Ierse biefstukken sap en rasp van 1 sinaasappel versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlWat te doen met het laatst overgeblevene van de kerstinkopen, de gerookte eendenborstfilet. Geen zin in een maaltijdsalade, geen zin in een combinatie met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl