Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlNet kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g runderbiefstuk of -stoofvlees, zonder vet en in blokken van 5 cm gesneden 2 teentjes knoflook, gehalveerd 3[...]
Bron: allrecipes.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties: 8 1 pot (900 ml) zuurkool 1 middelgrote witte kool, geraspt 200 gr Poolse worst, gehalveerd en in plakjes gesneden 250 gr spek, in[...]
Bron: allrecipes.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlFazant met Zuurkool Een echte klassieker onder de wildgerechten Nu ben ik zelf niet zo`n grote wild liefhebber Maar dit recept is wel een uitzondering.... Dus[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZuurvlees (Limburgs Zoervleisj) Ingrediënten (voor 4 personen) 1 kilogram mager runderstoofvlees (of paardenvlees), in stukjes 3 eetlepels vloeibare boter zout[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 600 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 50 g boter 100 ml wittewijnazijn 100 ml kraanwater (warm) 4 blaadjes laurierblaadjes (zakje) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 8 jeneverbessen 3 theelepels gedroogde tijm 2 theelepels grof zeezout (versgemalen) zwarte peper 4 eetlepels olijfolie 4[...]
Bron: ah.nl