Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
In 2008 heeft het team van de Librije het recept van hun gehaktballen in de Allerhande gepubliceerd. Dit recept heb ik gebruikt voor deze kleine[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOnlangs heb ik voor het gemak eens twee blikjes petit pains van Danerolles gekocht om uit te proberen. Van het ene blikje heb ik broodjes gebakken en van het[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren de hertenstoof van Angélique Schmeinck gedeeld met jullie en zoals beloofd vandaag de vegetarische stoofschotel van kleine (parel)uitjes,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOp een koude of regenachtige zomerse dag hebben we weer zin in warm eten i.p.v. een salade. Dit keer een recept uit het boek Jamie in 15 minuten van Jamie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlTot voor kort had ik nog nooit van picanha gehoord, maar daar is nu verandering in gekomen. Picanha is in Brazilië het meest bekende en meest gegeten stuk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLekkere Belgische gehaktballen uit het weekmenu van de het magazine Vrouw (dagblad de Telegraaf) van week 9, 2015. Oorspronkelijk is dit recept afkomstig uit[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHeerlijke ovenschotel, makkelijk te maken en lekker knapperig door de maïs. Ingrediënten voor 4 personen: 600 gram kruimige aardappelen 200 ml melk 400 gram[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen verrassend lekkere Siciliaanse ovenstoofschotel van magere runderlappen, tomaten, aubergine, bleekselderij, olijven en kappertjes. Het stoofgerecht wordt[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 600 g riblappen (in stukken van 2 x 2 cm) 1 à 2 el bloem 2 à 3 tenen knoflook 1 bosje Italiaanse kruiden 4 el olijfolie 1 grote[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren het stoofvlees gemaakt, vandaag gegeten, verrukkelijk .... Ingrediënten voor 4 personen: Vlaams stoofvlees: 1 kg runderriblappen in blokjes 3 uien in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen erg lekker en simpel gerecht met heel veel groente. In dit recept is voor de bruchetta géén geroosterd brood gebruikt, maar beschuit. Ik heb gekozen voor[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVroeger thuis aten wij regelmatig rundergoulash uit blik (daar moet ik nu toch niet meer aan denken). Later heb ik vaak goulashsoep gegeten tijdens mijn[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVoor de echte vleesliefhebber geef je met dit recept een heerlijke draai aan je traditionele runderstoofschotel en is perfect voor de lente en de zomer. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl