Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ik maakte al eerder char siu, maar dat was met schouderkarbonades .. Dit recept met procureur aan een stuk is minder bewerkelijk en heel lekker. Bereiden ca.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt van Allrecipes, heeft 376 viersterren ratings en is makkelijk te maken. Ingrediënten: 6 hamlappen olie en een klont boter 60 ml sojasaus (bijv.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSalamelle al finocchio con verza e zucca Ingrediënten : 600 g verse varkensworstjes 400 g savooiekool 250 g geschilde pompoen venkelzaadjes rozemarijn tijm[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 1 eendenborst (Magret de canard) van 400 g Marinade: 1 theelepel vijf kruiden poeder 1 eetlepel lichte sojasaus 1 eetlepel honing[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijke recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKarbonades uit Shanghai Ingrediënten: 4 schouderkarbonaden zonder bot 1 lente-ui of stukje prei 2 plakjes verse gember sojasaus Chinese kookwijn of pale medium[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Mexicaanse tinga de pollo is makkelijk te maken en heel anders dan de bekende tortilla's met gehakt. Het 'shredden', het uit elkaar rafelen van de kip met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijk recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten :[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp de cursus Indonesisch koken leerden wij semoor kip te maken. Mijn fototoestel had het toen net begeven, dus kon ik jammer genoeg geen foto's maken. Ik heb[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBeetje omslachtig, maar wel lekker en heel zacht. Ingrediënten: 600 gr speklap 2 lente-uien 2 plakjes verse gember sojasaus medium sherry of rijstwijn 3 dl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI Meestal worden lamskoteletjes gegrild en bestreken met olijfolie, knoflook en tijm. Maar deze, anderhalf uur gegaard in de oven, zijn ook lekker en heerlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl