Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
voor 4 personen 1 el. plantaardige olie*750 gr.riblappen in blokken*350gr.verse zilveruitjes,gepeld*4 tenen knoflookfijngehakt*3 laurierbladen*10 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 500 g gehakt half om half 250 g champignons, in plakjes 1 blikje tomatenpuree 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram sucade lappen een flesje donker bier half potje zilveruitjes zout laurier ontbijtkoek boter Hulpmiddelen Snijplank braadpan[...]
Bron: smulweb.nl5 eetlepels gewone mayonaise 4 eetlepels normale ketchup 2 eetlepels piccalilly ( Dit maakt de saus fris ) (Een ingelegd mengsel van met name augurken,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlDe keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 500 g gehakt half-om-half 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: smulweb.nl4 kipfilets 1 bakje champignons 125 g zilveruitjes 125 g spekreepjes 1 dl bruin bier 2 dl kalfsfond peper en zout boter Hulpmiddelen Aluminiumfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalkoenfilets (à 150 gr.) 6 dadels zout en peper 1 el halvarine 200 ml appelsap 4 kaneelstokjes 2 winterpenen (geschild en in dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak kruimige aardappels (1 kg) 25 g boter 4 varkenslappen (400 g) 100 ml appelsap 1 potje zilveruitjes 1 zakje jus (met uitjes) 2 doosjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g mager lamsstoofvlees, in blokjes van 2-3 cm 1 ui, gesnipperd 1/4 theel. saffraan 5 dl kokendhete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 eetlepels honing 6 eetlepels olijfolie 6 lamsracks 1 pot zilveruitjes ((340 g), uitgelekt) 2 laurierblaadjes 25 ml rode wijn 2 pakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 1 zakje verse krieltjes in de schil (500 g) 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) 2 theelepels shoarmakruiden 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]
Bron: smulweb.nlKilo rundvlees (liefst van de bovenbil) 100 gram ongerookte spekblokjes Grote ui 4 takjes tijm (helft voor marinade, helft voor in de pan) 2 eetlepels grof[...]
Bron: smulweb.nl