Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 750 gram rundvlees 2 uien, in stukken gesneden 4 rode paprika`s, in stukken gesneden 4 deciliter bouillon (rund) 2 deciliter rode wijn 1[...]
Bron: smulweb.nlBiefstuk 150 tot 200 gr Rode wijn, flinke scheut sjalotje, 1 of een ander ui knoflook, 1 of 2 teentjes kappertjes, 1 eetlepel Balsamico azijn, scheutje[...]
Bron: smulweb.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 900 g aardappelpuree met boter (bak à 450 g) 1 ui 250 g kastanjechampginons 410 g stoomgroenten broccoli rode ui paprika 3 el vloeibare[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje pepersaus voor vlees en pasta 3 el volle rode wijn (of 2 el cognac ) 2 (kogel)biefstukken (in blokjes) 1 bak- en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels (olijf)olie 4 biefstukken (a 125 g) 1 tenen knoflook (gesnipperd) 4 takjes basilicum (fijngeknipt) 2 zakken rucola (sla, a 75 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 teentjes knoflook 1 blikje artisjokharten (400 g) 4 trostomaten 750 g rosbief peper 1½ eetlepel olijfolie 1 pot vleesfond (380 ml) 1[...]
Bron: ah.nl2 biefstukjes 1/2 tl cayennepeper 1 el olijfolie 2 tl milde paprikapoeder 2 plakken serranoham 200 ml volle rode wijn boter Bak de plakken ham in een droge pan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 300 g mals stoof vlees, bijv. rib-runder lappen of hacheevlees, in repen- 1 eetlepel Groninger mosterd- 4 uien- 4 plakjes bacon- 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. mager rundvlees 2 eetlepels bloem 50 gram boter of olie om in te bakken 7 sjalotten, gepeld en gehalveerd 4 teentjes knoflook geperst[...]
Bron: smulweb.nlIk had er een tijd voor nodig, maar ik heb het er inmiddels hele- maal op: stoofschotels. Zacht smeuïg draadjesvlees door-en-door gaargestoofd in een rijke[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen In principe is de bereiding van dit gerecht hetelfde als het gerecht zoervleis (zoetzuur stoofvlees). Het enige verschil is dat bij dit recept[...]
Bron: smulweb.nl