Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 297 recepten
voor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 2 biefstukjes, elk ongeveer 5 cm dik zeezout en witte peper 1 stuk verse gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 eend van 2-2+1/2 kg, van overtollige vet ontdaan en in 3 cm breed stukjes gehakt orgaanvlees van eend, in stukjes gehakt (hart, maag, lever,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Chinees roerbak varkensvlees met verse bamboe 300 g varkens schouderlappen reepjes 3 cm verse gember, in reepjes zout zwarte peper 2 t lichte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300-350 gr koude, gare kip (ik pocheerde het in kippenbouillon) 3 lente-uien 1/4 t zout 1 eetl. sesamzaadjes (desgewenst) voor saus 2 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 4 eetl. zoutarme sojasaus 2 eetl. honing 2 eetl. oosterse sesamolie 1 eetl. sinaasappelraspsel 1 theel. gemalen kaneel 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades zonder bot (ca. 350 gr) 20 gr gember, ongeschild 2 lente-uien, het wit en het groen apart 3 e bakolie 1+1/2 eetl. shaoxingwijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 400 gr dunne runderreepjes 300 gr champignons 250 gr peultjes 250 gr sperziebonen, gedopt 250 gr aspergepunten 50 ml sojasaus 50[...]
Bron: allrecipes.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 8 1 dl Japanse sojasaus 1 dl sake 1 dl mirin 40 gr suiker 8 tamme eendenborsten, filet de canette 2 verse mango’s 1 rode Spaanse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen *250 gr (kastanje)champignons *400 gr kalkoenfilet *2 eetlepels sojasaus *2 eetlepels zonnebloemolie *2 teentjes knoflook *2 dl slankroom *2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 wild zwijn medaillons (Sligro) 2 el witte suiker 1 steranijs 1 kruidnagel 1 klein stukje gember, in plakjes 1/2 kaneelstok 1/2 zoethout,[...]
Bron: smulweb.nl