Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlrode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 kipfilets, 150 gr ontbijtspek, mosterd, bak&braad, port, honing, gesnipperd uitje Snijd de kipfilets in grove stukken en haal de zenen en pezen en vetjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 400 gram gehakt * zout en peper * 4 eetlepels gekookte koude rijst * een ei * 3 eetlepels olie * 4 tenen knoflook (fijngesneden) * 1 ui[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak een kilo magere runderlapjes in stukken aan in olijfolie, voeg er 4 in grove stukken gesneden rode ui, een gehakt teentje knoflook en een paar in plakjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 personen: Nodig: * Veel shoarmabroodjes * Pond rundergehakt * Grote ui * IJsbergsla * Rode paprika 1 of 2 * Knoflooksaus (liefst zelfgemaakt) *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSukadelapjes, het minst fotogenieke stukje vlees! Ik heb een persoonlijke leverancier van gedroogde zwammetjes. Uit Noorwegen. Een goede collega van Meneer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr is eigenlijk geen reden waarom je niet zelf rauwe chorizo kan maken, maar erg voor de hand lag het ook weer niet. Toch vond ik dit recept van de River[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVraag me niet hoe je het uitspreekt, ik had al moeite met de leestekens… Deze worstjes van de Balkan zijn het lekkerste als je ze op de barbecue maakt,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGehaktballetjes laten zich over het algemeen beroerd fotograferen, maar gehaktballen in biersaus maken pas echt een slecht plaatje. Het lukt me gewoon niet om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl