Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 68 recepten
Ik ben dol op vlees uit de oven. Vooral het gemak: je schuift vlees de oven in en je hoeft er weinig tot niets meer aan te doen. Het enige nadeel is dat een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen heerlijke maaltijdsalade, geïnspireerd op een recept uit de Allerhande. Die is met shoarmakruiden, maar aangezien ik cajunkruiden lekkerder vind heb ik die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet is al weer twee weken geleden dat we terugkwamen uit Engeland, maar ik heb nog steeds niet alles uit de Foodies gekookt die als thema heeft "Britain's[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNa alle wintergerechten, nu weer iets mediterraans! Een recept van Jamie Oliver dat hij leerde aan een paar mensen die niet of nauwelijks kookten en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNa al het kerstgeweld wil je gewoon weer iets simpels eten en dat werd deze kip-kerrie van schoonzus. Afgelopen zomer hebben we dit ook al een keer bij hun op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit stoofpotje uit de Allerhande stond gisterenochtend lekker te pruttelen, zodat het in de avond alleen nog maar opgewarmd hoefde te worden. Een stoofpotje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de lentefolder van de Plus staan een paar voorjaarsrecepten en dit is er één van. Een beetje bleekjes, maar wel een heel lekker kippetje! En ook nog snel te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet wildseizoen is aangebroken, dus de recepten met wild vliegen je om de oren. In de Hallo Jumbo las ik dit recept met eend. De eend heb ik wel bij de poelier[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDelicious Magazine heeft een nieuwe kookboek: Het Vleesboek en als lokkertje stond dit recept op de Facebookpagina. Ik was van plan om ook zelf Vlaamse friet[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen zonnig, kleurijk gerecht. Het is ook lekker licht, dus ideaal als je nog bijvoorbeeld wilt gaan sporten. De basis van dit recept komt uit het blaadje van[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de Boodschappen staan diverse soorten schnitzels en een schnitzel met sesam hebben we nog niet eerder gegeten. Dus stond dit lapje vlees op het menu. Best[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe nieuwe Delicious staat geheel in het teken van de Italiaanse keuken. En dat is onze favoriete keuken, dus dat komt mooi uit. Om te beginnen deze makkelijke[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHeel fijn om in Engeland te zijn met al die pubs en dat lekkere bier. Maar dat is natuurlijk niet goed voor de lijn. Gelukkig zijn daar The Hairy Bikers , twee[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet WK voetbal in Brazilië is volop aan de gang en 'we' zijn ook weer door naar de volgende ronde. Je kunt niet alleen overal oranje prullaria van hoedjes en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOp de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen paar weken geleden is er weer een nieuwe serie Masterchef Australia begonnen op Net5. Ik vind het één van de leukste televisieprogramma's en dat iedere[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl