Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Hij at de Spicy Big Tray Chicken vier keer in een paar weken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het boek Melk & Dadels van Rose stories & Nadia Zerouali (van 24Kitchen) komt dit recept voor zeer smakelijke doordeweekse gehaktballetjes. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vers vleesafdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam blijkt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe krijgen het al druk genoeg met de Kerstmaaltijd. Dus nu een heel makkelijk en smakelijk recept, 10 minuten werk en 2 uur stoven, en wat over is vriezen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel populair in Trinidad deze donkerbruin gelakte kip met een heerlijke oester-chili-limoen dipsaus. Ingrediënten: 1,2 à 1,5 kilo kippenbouten en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet originele recept komt uit Mantsjoerije en is gebaseerd op een 'geheim' ingrediënt dat de meesten wel in hun keukenkastje hebben staan; ketchup. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de gehaktballen: 750 g rundergehakt 250 g varkensgehakt 185 g gehakte sjalot, gebakken in een beetje olie 2 scheuten extra vergine olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl