Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOk, de feestdagen liggen alweer veer achter ons, maar dat is geen enkele reden om jezelf niet te trakteren op dit heerlijke gerecht. En misschien is het ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 2 personen 2 kipfiletjes 1 borrelglaasje rode port 1 el aardbeienjam ½ el bouillonpoeder Bereidingswijze De kip bestrooien met zout en peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen snel & bijzonder borrelhapje Dit borrelhapje (of onderdeel van een buffet) is zó gemaakt en smaakt heerlijk! Je kunt ook variëren door een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen Label Rouge kip werd gisteren nadat deze ingesmeerd was met een kruidenmengsel gebraden in de oven met veel gele paprika's en knoflook (Lautrec, prachtige[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZoals heel Nederland was ik ook met de kerstdagen naar zowel mijn schoonouders als mijn eigen ouders. Mijn vriend en ik hadden aangeboden te koken op 2de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlOké, ik geef toe, het dier op deze fles is níet de paashaas. Het is de Niepoortland versie van het witte konijn uit Alice in Wonderland, maar toch vind ik 'm[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 4 hertenbiefstukken 380 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 150 ml tawny port 250 g kersen (diepvries, doosje 250 g) 3 takjes tijm 25 g boter zet[...]
Bron: ah.nlVlees laat zich niet zo makkelijk fotograferen, maar geloof mij: het was echt heel lekker. Een rollade is al gauw te groot voor 2 personen, dus we hebben de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen EENDENLEVER, SPINAZIE KNOFLOOK VLOEIBARE BOTER LEMON CURD (MACKAYS) DRESSING VAN KALFSFOND EN PORT Voorbereiding KNOFLOOK KLEIN SNIJDEN,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 Chorizoworst 3 dl Rode port 1 Laurierblad Bereidingswijze Bereiding: 20 min › Klaar in: 20 min Verwijder het vel van de[...]
Bron: allrecipes.nl