Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlHerfst en winter zijn de ideale jaargetijden voor stevige stoofpotjes. In de zomer en lente maken we wel eens lichtere (vaak Oosterse) stoofpotjes, maar zodra[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 600 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 50 g boter 100 ml wittewijnazijn 100 ml kraanwater (warm) 4 blaadjes laurierblaadjes (zakje) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak ontpitte pruimen (500 g) 2 el sesamzaad (bakje 100 g) 6 el olijfolie 8 uien (in ringen) 100 g rietsuiker 3 tl gemalen kaneel 1 kg[...]
Bron: ah.nlZuurvlees (Zoervleis) Een puur Limburgs streekgerecht. De naam komt van het marineren van het vlees in azijn. Voor zuurvlees werd vroeger meestal paardenvlees[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr runderriblappen, in blokjes 2 uien, fijngesneden 500 ml rode wijn (bijvoorbeeld een Bordeaux) 1 eetlepel olie 50 ml azijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr runderriblappen (in blokjes gesneden) 2 el boter 1 ui (gesnipperd) 3 tenen knoflook (fijngesneden of geraspt) 1 groene paprika (in[...]
Bron: smulweb.nl