Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 2 (250 gr) biefstuk, 1,5 cm dik 2 eetlepels groene peperkorrels 25 gr boter 30 ml cognac of brandewijn 2 eetlepels Dijon mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 4 eetlepels olijfolie 8 kippenvleugeltjes of kip-borrelhapjes 8 geplette tenen knoflook 1 theelepel bloem 1 eetlepel cognac 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken van de haas 1 teen knoflook, geperst boter 4 eetlepels cognac (of brandy) Hulpmiddelen Ook nodig: aluminiumfolie Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 fazant peper en zout boter voor de saus fine champagne 2 dl cognac 4dl fond van fazant of wildbouillon 1 stronk witloof grof gesneden 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2[...]
Bron: smulweb.nl1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR MEATLOAF: 500 g mager rundergehakt 2 sneden volkoren brood in melk geweekt en fijn gemaakt olijfolie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 1 (350 gr) steak 2 eetlepels zwarte peperkorrels, grof gemalen 350 gr biefstuk of entrecôte zout, naar smaak olie, om in te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 steaks (rib eye werkt het beste) of gebruik filet of haas 2 druppels Tabasco saus ongeveer 100 ml extra dikke room (vetgehalte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 24 90 gr rozijnen 4 eetlepels cognac, in gedeelten 400 gr maria biscuits 150 gr geblancheerde amandelen 375 gr boter, gesmolten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere entrecote 2 theel. zwarte peperkorrels 80 g pecannoten 2 eetl. olijfolie 10 g boter 1 ui, in dunne ringen 350 g[...]
Bron: allrecipes.nl1 dl Cognac 2 fazanten 4 kleine appels 3 dl room boter suiker tuinkers Bereidingswijze Braad de fazanten aan in de boter langs alle kanten en laat verder[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 300 gram kalfslever, in dobbelsteenjes 1 kleine ui, fijn gesnipperd 50 gram gerookt spek 2cl cognac rozemarijn peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkensfilet 2 eetlepels sultana-rozijnen cognac 1 volle eetlepel geschaafde amandelen kruiden klontje boter Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 sinaasappels (schoongeboend) 250 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 6 eendenborstfilets (a 200 g) 2 el zwarte peperkorrels 30 ml cognac[...]
Bron: ah.nl1 dl Cognac 2 fazanten 4 kleine appels 3 dl room boter suiker tuinkers Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met[...]
Bron: smulweb.nl