Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlJeeuj, vandaag heb ik mijn eerste gehaktbal gedraaid mahaha. Meteen geprobeerd of ik er ook jus van kon trekken, gezien ook dat hier niet te koop is. Daarbij[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlvoor 4 personen Paardenvlees,konijn of rundvlees zijn het lekkerste. 1 pakje Bleu Band 1 bouilionblokje `n stukje gember (gesneden) 1 fles azijn water 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Paardenvlees,konijn of rundvlees zijn het lekkerste. 1 pakje Bleu Band 1 bouilionblokje `n stukje gember (gesneden) 1 fles azijn water 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nl