Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties: 4 400 gr dunne runderreepjes 300 gr champignons 250 gr peultjes 250 gr sperziebonen, gedopt 250 gr aspergepunten 50 ml sojasaus 50[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]
Bron: smulweb.nlSamen lekker koken op een verder razenddrukke zaterdag vormt een klein rustpuntje op de dag. Helemaal wanneer vooral hij hakt en bakt en ik vooral zit en eet.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 600 gram runderlappen(sucade) 3 uien, stukgesneden 2 eetl bloem 1 flesje donker bier 1 eetl azijn 1 eetl bruine suiker laurierblad, tijm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen VOOR GEHAKTBALLEN: 1 kg varkensgehakt of half om half 1 middelgroot ui, heel fijn 2 teentjes knoflook, heel fijn 1/2 t cayennepeper 1/2 t[...]
Bron: smulweb.nl*Ingrediënten (4personen) 1 grote kip (in 10 stukjes snijden) 1 citroen (in dunne plakjes snijden) 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels donkere sojasaus 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIngrediënten: 4 halskarbonades a 150 g 1 takje salie 1 takje marjoraan 1 takje tijm 1 takje rozemarijn 1 takje peterselie 4 el olijfolie zout versgemalen peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlI Meestal worden lamskoteletjes gegrild en bestreken met olijfolie, knoflook en tijm. Maar deze, anderhalf uur gegaard in de oven, zijn ook lekker en heerlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is even rustig op het blog. Behalve koken hou ik namelijk ook erg van schaatsen, dus is het een beetje heen en weer racen tussen werk en (natuur)ijs(baan).[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe onbekende ingrediënten die bij het recept van de worstjes op de blog van de plantaardige keuken genoemd werden heb ik inmiddels in huis. Zocht ik bij[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlZoals hun naam het al zegt, ze zijn heel verrassend van smaak. Helemaal anders dan de gehaktballetjes op grootmoeders wijze, al zijn deze overigens ook altijd[...]
Bron: yentlcookedwithlove.blogspot.comIk had veel walnoten cadeau gekregen. Lekker om zo te eten, maar ook als basis voor deze gehaktballetjes. Voor ongeveer 30 balletjes. 2 el olijfolie 2[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlSinds afgelopen zomer hebben we een nieuwe oven een AEG. Ik ben er erg blij mee, gebruik hem veel, niet alleen voor bakken maar ook voor warm eten. Er zit een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl olijfolie 1/2 ui, dungesneden 1 sjalot, fijngehakt 1 teentje knoflook, gepeld en fijngehakt 1 eetl tomatenpurée 225ml[...]
Bron: allrecipes.nl