Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Ingrediënten Porties : 4 60 gram boter 25 gram bloem 180 ml kippenbouillon 180 ml melk 80 ml droge witte wijn 40 gram ui, gesnipperd 60 gram[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 kipfilet 200 g geroosterd brood 50g geraspte parmezaanse kaas blaadjes van 6 takjes tijm. blaadjes van 2 takjes rozemarijn 2 el peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 (500g) pak ongekookte spaghetti 100g boter 60g bloem 700ml kalkoen- of kippenbouillon 475ml melk 175g geraspte Parmezaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 350 g kalkoengehakt 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 grote kant en klare (bladerdeeg)bodem 800g plakjes bacon 3 eieren, losgeklopt 1 (397g) blikje ongezoete gecondenseerde melk[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1360 gr kalkoengehakt 160 gr ui, heel fijn gesneden 4 teentjes knoflook, uitgeperst 1 ei 120 gr paneermeel 40 gr geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 25 gr boter 1 eetlepel gewone bloem 200 ml melk 150 gr redelijk stevige kaas, zoals Asiago of Gruyere, in blokjes 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen ?750 gr. aardappelen ? zout ?1 grote ui ? 1 appel (goudreinet) ?50 gr. boter ? 500 gr. rundergehakt ?1 kruidenbouillontabled ? 2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr geschilde aardappelen. 500 gr spruitjes 3 dl melk zout, peper, nootmuskaat 40 gr margarine 30 gr bloem 2 dl bouillon 3 preien 200 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g mager rundergehakt, 1 el Italiaanse kruiden, 1 zak Italiaanse roerbakmix (400 g), 1 blik tomatenblokjes (400 g), 500 ml melk, 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen voor korst: 500 ml patentbloem 20 ml bakpoeder 2 ml zout 125 g boter of margarine 150 ml melk bereidingswijze korst: 1. Zeef bloem, bakpoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen voor korst: 500 ml patentbloem 20 ml bakpoeder 2 ml zout 125 g boter of margarine 150 ml melk bereidingswijze korst: 1. Zeef bloem, bakpoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 uien 2 teentjes knoflook 1 kg rundergehakt 3-4 el olijfolie 2 el tomatenpuree 2 blikken (gepelde) tomaten (800g) zout en peper 500 g[...]
Bron: smulweb.nl