Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Het bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk maak regelmatig Indonesische rendang. Ik gebruik daarvoor een bij de Toko gekochte boemboe. Ik heb wel eens gekeken of ik een eigen rendang-kruidenmix kon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je regelmatig een pepertje in het eten gooit, is het natuurlijk niet raar als je ook peperplanten in de moestuin zet. De Spaanse peperplant had ik in het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMijn pepers in de kas worden niet rood aan de plant. De pepers worden alleen rood als ik ze pluk en in de vensterbank leg. Ze zijn wel mooi groot geworden aan[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk vind het een grappig gegeven hoe je met Zeeuws lamsvlees, uien uit de moestuin en lokale scharreleitjes iets zo exotisch als deze Ethiopische lamsstoofpot[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMijn pepers in de kas worden niet rood aan de plant. De pepers worden alleen rood als ik ze pluk en in de vensterbank leg. Ze zijn wel mooi groot geworden aan[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je regelmatig een pepertje in het eten gooit, is het natuurlijk niet vreemd als je ook peperplanten in de moestuin zet. De Spaanse peperplant had ik in het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk maak regelmatig Indonesische rendang. Ik gebruik daarvoor een bij de Toko gekochte boemboe. Ik heb wel eens gekeken of ik een eigen rendang-kruidenmix kon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMijn moeder had vroeger een kookschrift. Daarin stonden de overgeschreven recepten uit tijdschriften en werden meegekregen recepten ingeplakt. Totdat de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet recept is van Jeroen Meus. Hij had op facebook de vraag gesteld wat op het menu van de 100e Dagelijkse kost moest staan. De meerderheid koos voor[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit recept is van oorsprong een römertopf-gerecht. De römertopf is een ovenpot van klei. Deze moet je eerst een tijdje weken in water, daarna kan je het zonder[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze zoete ketjapsaus is snel klaar en lekker. Een favoriete saus voor een snelle Indonesische maaltijd. De oorsprong van deze zoete ketjapsaus: "De complete[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet begon een paar jaar geleden met een artikel van Sylvia Witteman in de Volkskrant, over de perfecte cafégehaktballen. Malse gehaktballen uit een pannetje[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had tot gisteren nog nooit een runderschenkel gestoofd. En in het biologische rundvleespakket dat wij in oktober hadden besteld, zaten twee grote schenkels.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl