Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 300 g snelkookrijst (basmati) 1 pak tuinbonen (fijn, diepvries 300 g) 2 blikken artisjokharten (a 400 g) 2 teentjes knoflook (gepeld) 150 g[...]
Bron: ah.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 2 tenen knoflook (geperst) 8 lamskoteletjes 1 blik[...]
Bron: ah.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGemarineerde lamsbiefstukken (diepvries bij Appie, Aldi of anderen) Artisjokbodems (blik) Rode peper Tapenade van zongedroogde tomaten (hele) (ongezouten)[...]
Bron: smulweb.nlSoms lopen dingen niet helemaal zoals gepland: de dag dat wij deze lunchsalade zouden eten hadden we 's middags meer trek in een lekkere boterham en daarom heb[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 150 g pittige olijven (1 bakje) 600 g varkensrib (opengesneden) 15 g Italiaanse tuinkruiden 2 el olijfolie 100 ml droge vermout 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 blik cannellinibonen ((a 400 g), uitgelekt) 1 pak steenoven pizzabodems (2 stuks, koelvers) 1/2 pakje tomatensaus (tomato frito, a 350[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g walnoten 1 teentje knoflook (gepeld) 1 eetlepel grove mosterd 4 eetlepels sinaasappelsap 8 eetlepels olijfolie extra vierge 2 blikken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 artisjokharten (blik a 400 g) 8 cherrytomaten (bakje a 250 g) 2 eetlepels pijnboompitten 3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 teentjes knoflook 1 blikje artisjokharten (400 g) 4 trostomaten 750 g rosbief peper 1½ eetlepel olijfolie 1 pot vleesfond (380 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 schaal rundergehaktballetjes (300 g) 1 blik artisjokharten ((400 g), uitgelekt) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 tomaten[...]
Bron: ah.nlNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl