Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 af te bakken ciabatta's, à circa 150 g 12 dunne plakjes biefstuk, circa 350 g in totaal 2 tl olijfolie, extra vergine 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr paneermeel 1 eetlepel gedroogde oregano 1 theelepel gemalen komijn zout en peper naar smaak 2 eieren 4 (110 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1.8 kilo rosbief (van ongeveer 6 cm dik) 1 eetlepel geraspte citroenschil 120 ml citroensap 80 ml olijfolie 4 theelepels witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kilo biefstuk 100 gr boter 250 gr champignons 250 gr augurken zout en peer naar smaak 200 ml slagroom 1 citroen, geperst verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen BENODIGDHEDEN 200 gram ossenhaas 1 scheutje druivenpitolie 75 gram champignons 1 klontje boter 65 gram ui 150 ml kalfsjus 120 ml zure room 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 runderfiletmedaillons (ossenhaas) van plm. 120 gram (3 cm dik!) 60 gram pijnboompitten 100 gram zachte boter 1 eidooier 1 theelepel honing 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen BENODIGDHEDEN 200 gram ossenhaas 1 scheutje druivenpitolie 75 gram champignons 1 klontje boter 65 gram ui 150 ml kalfsjus 120 ml zure room 15[...]
Bron: smulweb.nlLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk heb nog steeds een stapel pastinaken uit de moestuin van mijn vader en ben nog steeds op zoek naar een lekker recept om deze in te verwerken. Deze salade is[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlUitdagingen. Daar hou ik van. Op àlle vlak. Sportief verleg ik al eens mijn grenzen (marathons lopen, de Mont Ventoux opfietsen,...) én ook in de keuken ga ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn 7kg biologisch rundsvlees is dit weekend aangekomen. Het grootste deel ging direct de vriezer in maar 1 entrecote hebben we direct opgegeten. Nu ben ik[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be