Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlBij de groenteman, op de markt en soms in de supermarkt liggen volop verse vijgen. Vanavond krijgen we vrienden te eten. Even een snel borrelhapje maken van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kip van ± 1½ kg Voor de marinade: 2 el harissa (Marokkaanse kruidenpasta)of zelf maken ½ bosje koriander 1 bos[...]
Bron: smulweb.nlAllereerst mijn excuses voor de enigszins crappy kwaliteit van de foto's dit keer. Mijn eigen digitale camera is kapot en dus mag ik de oude van mijn vaders[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet oorspronkelijke recept is met vijgen - dit is met tutti frutti Ingrediënten: 1 ongekruide varkensrollade van 1,5 kg olijfolie 2 rode uien, gepeld en in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip uit de römertopf met pittige pinda marinade Het is nu officieel herfst! Die begon eigenlijk al begin september… Dus begon het herfstgevoel bij mij al[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 4 kippenbouten 1½ eetlepel koekkruiden chilipeper 2 eetlepels olijfolie 65 g roomboter 1 ui (gesnipperd) 300 g witte rijst 3[...]
Bron: ah.nlFlatbread:140 gr volkorenbloem & 140 ml Griekse yoghurt. 11/2 theelepel bakpoeder, snufje zout. Eventuele verse kruiden naar keuze. Goed mengen, inpakken[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen *1kg kippenbouten of een hele kip in stukken *2tl kaneelpoeder *2kardemompeulen of 1tl poeder *1mespunt safraan, draadjes of poeder *2-3el[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: - 500 g varkenshaas - zout en peper - roomboter Voor de vijgensaus: - 1 el gezouten roomboter - een kleine rode ui, gehakt - 6 rijpe vijgen, in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Opbrengst : 12 spiesen 1 citroen, uitgeperst en de schil geraspt 1 eetlepel honing 12 sint-jakobsschelpen zout en peper naar smaak 6 verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine fijngeraspte schil en sap van ½ citroen 1 flinke teen knoflook, geperst 1 el fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 groot parelhoen, ca. 1 1/2 kg geraspte schil en sap van 1 citroen 1 eetl. vloeibare honing 2 eetl. olijfolie 1/2 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 225 ml sinaasappelsap 2 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngehakt 6 (170 gr) varkensfilets 6 plakjes bacon 6 verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (ong. 330 gr per stuk) 1 eetlepel balsamico 1/2 dl rode wijn 50 gr gezouten boter 4 theelepels suiker 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2el olijfolie,600gr lamsvlees in blokjes Zout,peper 2uien gesnipperd 4teentjes knoflook(fijn snijden)2tl komijn2tl koriander.(gemalen) 2tl[...]
Bron: smulweb.nl