Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen * Varkenshaas (ik neem 3 grote voor 4 personen. * mozzarella kaas, 1 bolletje. * spaanse salami. * bloem. *bakboter. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 lamskoteletten á 75 gr versgemalen zout en peper 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook 1 eetlepel citroensap takjes tijm, dragon en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1/2 ui, in blokjes gesneden 3 tenen knoflook, fijngehakt 2 theelepels gedroogde tijm 1 eetlepel gedroogde rozemarijn 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen ? 1 gele paprika ? 2 lente-ui ? gemberwortel (stukje van 1 a 2 cm.) ? 150 g groene asperges mini indien verkrijgbaar) ? 1 eetlepel rijstwijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 hele kip. Lekkere grote maiskip of biologische kip. 8 aardappels (vastkokend) in partjes gesneden. 1 sjalot fijngesneden. 1 hele knoflook in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 30 g verse peterselie 3 tenen knoflook 4 el olijfolie met truffelaroma 750 g kalfsfricandeau 500 g groene asperges[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal ovenklare rosbief (500 g) 200 g sugar snaps 200 g sperziebonen 250 g groene asperges 2 eetlepels vloeibare margarine 2 zakjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 hertenbiefstukjes 100 g groene aspergetips 1 rode ui 1 teentje knoflook 2 cm gemberwortel 1 rode peper 250 g kastanjechampignons 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappels (geschild) 150 g sperziebonen 1 zakje stoneleeks 1/2 pot (semi-)gedroogde tomaten 100 g groene aspergetips 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ zakje amandelschaafsel (Ã 45 g) 1 sjalotje 2 eetlepels boter of margarine 1 teentje knoflook ½ pot vleesfond (Ã 380 ml) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g boter met zeezout (op kamertemperatuur) 80 g truffel-paddenstoelentapenade 700 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 1 tl zeezout 4 el[...]
Bron: ah.nlJe bent een foodblogger of je bent 't niet... Ik ben dus gisteren voor de derde dag op rij naar de Rollende Keukens geweest en heb daar weer verrukkelijk[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl