Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Het was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten 4 x 2 biefstukken (a 125 g) 125 g boter (op kamertemperatuur) 3 ansjovisfilets ((blikje 48 g), zeer fijngesneden) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlVandaag stond er gebraden kip op het menu, met gebakken aardappelen en appel met veenbessen! Heerlijke combinatie! Ik heb mijn kip gebraden volgens Piet[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDeze biefstuk stond afgelopen zondag op het menu. Heerlijk met geroosterde worteltjes en gepofte aardappels . 2 biefstukken 175 gr sjalotten, gepeld en in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet WK voetbal in Brazilië is volop aan de gang en 'we' zijn ook weer door naar de volgende ronde. Je kunt niet alleen overal oranje prullaria van hoedjes en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOnze Dries en vooral zijn vrouwtje weten wat ze willen! Het populairste receptje van mijn blog ook eens overdoen voor hen. De 'beste hamburgers' halen bij[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 5 personen 1 hele ossenhaas van circa 1300 gram, zonder zilvervlies 2 theelepels grof zeezout 60 gram ongezouten boter 4 sjalotjes, gesnipperd 3[...]
Bron: smulweb.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 sneetje witbrood (korsten verwijderd) 4 eetlepels melk 500 g half-om-halfgehakt 1 ei 2 Taggia-olijven (fijngehakt) 75 g grano padano[...]
Bron: ah.nl