Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 plakjes spek 75 gr boter 4 kipfilets 140 gr (halve pot) gesneden champignons, uitgelekt 4 bosuitjes (alleen het witte deel),[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 reuze garnalen (ontdooid) 1 el olie 2 sjalotjes, fijngehakt 200 ml gevogelte fond (pot 380 ml) 100 gr blanke amandelen 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets, 1 ui, 1 teentje knoflook, zout, peper, amandelen (gehakt), 3 eetlepels boter, sap van een 1/2 citroen, 1 glas droge witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets, 1 ui, 1 teentje knoflook, zout, peper, amandelen (gehakt), 3 eetlepels boter, sap van een 1/2 citroen, 1 glas droge witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 grote ui 3 rijpe tomaten 2 teentjes knoflook 60 g blanke amandelen 1 kg konijnenbouten 5 eetlepels olijfolie zout en peper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 bakje amandelen ((100 g), grof gehakt) 2 tenen knoflook 500 g gehakt (half-om-half) 1 bakje platte peterselie ((20 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 kipdrumsticks zout en versgemalen peper 1 ui 4 eetlepels olijfolie 2 dl tomatenblokjes (blik 400 g) 1 dl droge witte wijn ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 12 reuzengarnalen (ontdooid) 1 el olie 2 sjalotten (fijngehakt) 200 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 100 g blanke amandelen 300 g[...]
Bron: ah.nlWat is dit lekker zeg! mmmmm...ben niet zo'n fan van gehaktballen, maar zo lust ik ze graag. Het orignele recept komt uit het blaadje Boodschappen, maar ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com