Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRunderstoof met pruimen Op momenten dat ik mij moe en uitgeblust voel, ga ik graag in de keuken aan de slag! En dan niet om schoon te maken, maar wel om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAlbondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus) De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje. Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen paar weken geleden is er weer een nieuwe serie Masterchef Australia begonnen op Net5. Ik vind het één van de leukste televisieprogramma's en dat iedere[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit is eigenlijk een nietszeggende foto: aardappelpuree met iets eronder. Of eigenlijk: erdoor. De aardappelpuree had namelijk het grootste gedeelte van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten: 500 gr. lamsborst 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 2 eetlepels bloem 3 dl. bruin bier (oud bruin) 3 dl. runderbouillon 3 eetlepels appelazijn[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl