Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels droge sherry 2 plakjes verse gember 1 eetlepel oestersaus 1/2 theelepel chinese vijf kuidenpoeder 4 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 karbonades 2 tenen knoflook, fijngehakt 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 3 eetlepels honing 3 eetlepels sojasaus 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 6 takjes tijm (de blaadjes gerist) 4 rundvlees entrecotes (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 el Dijon[...]
Bron: ah.nlNiet grillen maar slow-cooked Barbecueën is blijkbaar een mannending. Nou die van mij bakte er niet veel van. Altijd verbrand vlees en groente. Mijn kritiek[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKippenbouten 3 teentjes knoflook 2 eetlepels vloeibare honing 4 eetlepels worchestershiresaus 4 eetlepels ketchup 2 theelepels honingmosterd 2 theelepels rode[...]
Bron: smulweb.nlSpare ribs (ongemarineerd, bestellen bij slager, NIET laten snijden) voor de marinade: 3 st.steranijs, enkele tenen knoflook (gekneusd) enkele peperkorrels of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Appelmoes(2potten), worchester saus, boullionblokjes (vlees), paprikapoeder, honing, tomatenpuree, ketchup/curry, alle kruiden die jezelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 kippevleugels 2 eetlepels ketjap 3 eetlepels tomatenketchup 3 eetlepels honing 1 eetlepel ciderazijn 2 teentjes knoflook geperst 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 spare rib per persoon marinade welke bestaat uit: 200 cc ketjap 100 cc honing 150 cc ketchup 50 gram bruine basterdsuiker scheut olie 4[...]
Bron: smulweb.nlSpare ribs (ongemarineerd, bestellen bij slager, NIET laten snijden) voor de marinade: 3 st.steranijs, enkele tenen knoflook (gekneusd) enkele peperkorrels of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Appelmoes(2potten), worchester saus, boullionblokjes (vlees), paprikapoeder, honing, tomatenpuree, ketchup/curry, alle kruiden die jezelf[...]
Bron: smulweb.nl