Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 4 6 theel. plantaardige olie 2 theel. balsamico 4 stukken kalkoenbiefstuk van ca. 1 cm dik (totaal ca. 500 g) 1 rode ui, in smalle[...]
Bron: allrecipes.nlHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen Circa 800 gram rundvlees met klein vetrandje 3 flinke eetlepels Doesburgse mosterd Zout Circa 1 eetlepel versgemalen zwarte peper 4 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hazenbout ( e.v.t vlees insmeren met mosterd). 1 grote wortel 1 aardappel 1 stengel bleekseldery 2 tene verse knoflook gesnipperd verse[...]
Bron: smulweb.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet weekend is bij uitstek een aangelegenheid om hier in huize Eekma iets van gyros, shoarma, kapsalon, naanbrood met iets lekkers zoals chili of taco's,[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 480 ml appelsap 100 gram lichtbruine basterdsuiker 1 eetlepel mosterd 2 stukken klapstuk (runderstoofvlees) van elk ongeveer[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Wat heeft u nodig : 600g sucadelappen 1 eetlepel Limburgse mosterd, bv Gulpener fijne mosterd. Indien deze niet verkrijgbaar is, neem dan een[...]
Bron: smulweb.nlSamen lekker koken op een verder razenddrukke zaterdag vormt een klein rustpuntje op de dag. Helemaal wanneer vooral hij hakt en bakt en ik vooral zit en eet.[...]
Bron: mangerie.blogspot.com4 kipfilets, 150 gr ontbijtspek, mosterd, bak&braad, port, honing, gesnipperd uitje Snijd de kipfilets in grove stukken en haal de zenen en pezen en vetjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr rundergehakt 1 ei, 2 eetlps ketjap en 2 eetlps nasikruiden paneermeer 8 stuk katenspek 225 gram zelfrijzend bakmeel 2 eieren 0,5 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3 tenen knoflook 2 volle theelepels fijne Franse mosterd Circa 1 afgestreken theelepel zout 1 volle theelepel versgemalen zwarte peper 1[...]
Bron: smulweb.nl