Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Twee mooie najaarsingrediënten voor een lekker smaakvol gerecht; eendenborstfilet en flespompoen . De eendenborst maakte ik voor het eerst. De flespompoen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten (zakje à 65 g) 2 tamme eendenborstfilets 3 eetlepels hoisinsaus 5 eetlepels roerbakolie zout (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 500g kipfilet - 300g pasta naar keuze (bijv. fusili tricolore voor een fleurig effect) - ca. 150g parmaham - ca. 12 zongedroogde tomaatjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ciabatta, carpaccio, 1 a 2 teentjes knoflook (eigen smaak), peper, zout, olie, rucolamelange, pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitten[...]
Bron: smulweb.nlVolgens de Jumbo is dit een voorgerecht, maar met geroosterde groenten erbij heb je ook een heerlijk hoofdgerecht. Zeker na een fietstocht van 106 km die we[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen italiaanse salade Ingredienten: 1 rijpe meloen 1 eetlepel fijngesneden muntblaadjes 1 glas zoete, witte wijn 1 zakje ruccola sla 4 eetlepels dressing met[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten: Kipfilet 1 ei Paneermeel cq panko of voor low-carb: geraspte Parmezaan gemengd met amandelmeel Rucolapesto: Rucola Parmezaanse kaas Pecorino[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 300 g kipfilet 1 bakje basilicum ((15 g), blaadjes in reepjes) 50 g Grana Padano ((kaas), geraspt) 4 el olijfolie 300 g tagliatelle (pasta,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el pesto rosso (duopak 2 x 90 g) 40 g boter (op kamertemperatuur) 1 el pijnboompitten 1 biefstuk (op kamertemperatuur) ½ el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak bladspinazie ((diepvries, a 450 g), ontdooid) 3 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 65 g pijnboompitten (geroosterde) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g Parmezaanse kaas (stuk) 75 g rucola (grof gescheurd) 1 teen knoflook (geperst) 2 el pijnboompitten (geroosterd) 1 tl mosterd 75 ml[...]
Bron: ah.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoi allemaal! Vanavond at ik eiiiiiindeeeeelijk weer eens de kip in bladerdeeg! Daar had ik al een eeuwigheid zin in, maar ik vond het stom om over dit recept[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlNa 3 dagen kan ik weer langzaamaan aan eten denken. Buikgriep. Maar ik heb weer trek! In vlees alleen nog niet echt en aan vis moet ik nog helemaal niet[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlvoor 4 personen - 12 blaadjes van kropsla of van little gems - 160 gram rucola - 1 rode peper - 2 limoen (daar het sap van) - 1 teen knoflook - 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 12 blaadjes van kropsla of van little gems - 160 gram rucola - 1 rode peper - 2 limoen (daar het sap van) - 1 teen knoflook - 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ongesneden witbrood (bijv. Pain de Campagne) 4 kalfsentrecotes 3 eetlepel balsamicoazijn 1 zak rucola (sla, 75 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nl