Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 250 g pandanrijst 2 aardappelen (vastkokend) 3 el rijstolie (fles 500 ml) 300 g biefstuk (in blokjes van 1.5 cm) 3 cm verse gember ((zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de rozemarijn aardappelen: / b 750 gr assortiment aardappelen, in grote stukken gesneden 1 takje rozemarijn, alleen de[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ribeyes of entrecotes, 2 el olijfolie, Voor de kruidenrub: 1/2 el paprikapoeder 1 thl gemalen komijn(djinten) 1 thl knoflookpoeder, 1/2 thl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlTot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOndanks de aanhoudende kou groeit de sla goed in de tuin. Dus hoog tijd voor sla, biefstuk en gebakken aardappelen. In de Delicious van deze maand staat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEen makkelijk recept. Ingrediënten : 1 kg kruimige aardappelen 80 gram boter 1 ui ½ rode kool 2 el rietsuiker 75 ml Balsamico azijn 1 takje rozemarijn 3[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 hertenbiefstukjes 100 g groene aspergetips 1 rode ui 1 teentje knoflook 2 cm gemberwortel 1 rode peper 250 g kastanjechampignons 3[...]
Bron: ah.nlEen makkelijk recept. Ingrediënten : 1 kg kruimige aardappelen 80 gram boter 1 ui ½ rode kool 2 el rietsuiker 75 ml Balsamico azijn 1 takje rozemarijn 3[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPure beauty. Pure GUINNESS®. Wist u dat de trots van Ierland, het bier Guinness, niet voor vegetariërs is? Google het merk maar eens; het zwarte bier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEr gaat niks boven een heerlijke stoofschotel. Dit keer een Caribische runderstoofschotel met bakbanaan. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar dan heb[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nl