Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 hertenbiefstukjes 100 g groene aspergetips 1 rode ui 1 teentje knoflook 2 cm gemberwortel 1 rode peper 250 g kastanjechampignons 3[...]
Bron: ah.nlBeef Wellington is DE Engelse kerstklassieker! Een gerecht van ossenhaas, rauwe ham en een duxelle (fijngehakte paddenstoelen met kruiden). Deze worden in[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa veel kip de afgelopen tijd gegeten te hebben, hadden we wel weer eens zin in biefstuk. Het werd deze met een marsalasaus met daarbij geroosterde groenten .[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 2 personen 2 Biefstukken vloeibare margarine 150 gram bloemkool 150 gram broccoli 1 grote uit handje vol champignons teentje knoflook zout peper kneepje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Grote ui, 25 gram boter, 5 ons biefstuk in dunne reepjes gesneden, 1 klein blik geconcentreerde tomatensoep (bijv Campbell), 150 gram[...]
Bron: smulweb.nl50 gr boter; 1 ui, gepeld en klein gesneden; 150 gr champignons, in plakjes gesneden; 2 zure augurken, fijngehakt; 1 el tomatenpuree; 1 tl suiker,; 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 Biefstukken vloeibare margarine 150 gram bloemkool 150 gram broccoli 1 grote uit handje vol champignons teentje knoflook zout peper kneepje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Grote ui, 25 gram boter, 5 ons biefstuk in dunne reepjes gesneden, 1 klein blik geconcentreerde tomatensoep (bijv Campbell), 150 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen * ca. 350 gram (kogel-)biefstuk of ossenhaas, nog niet helemaal ontdooid! * 250 gram broccoli * (evt. andere groenten) * 4 eetlepels donkere[...]
Bron: smulweb.nl